13 september ’24 start de volgende editie!

Vrijwel elk vraagstuk in organisaties heeft te maken met menselijk gedrag. De evolutionaire psychologie biedt een revolutionaire kijk op de menselijke natuur. Dit perspectief helpt gedrag in organisaties beter te begrijpen ooit tevoren. Het doel van de opleiding Evolutionaire Psychologie voor Professionals (EPP) is professionals uit te rusten met de meest essentiële inzichten uit de evolutionaire psychologie, zodat zij effectiever om kunnen gaan met vraagstukken rond gedrag.

Brochure leergang 9 (start september ’24)

Inschrijving editie 9 via onze leeromgeving nextranet >>

Lees hier wat oud deelnemers zeggen

In het kort

  • Start 13 september 2024
  • 5 bijeenkomsten 1 dag
  • 9 tot 12 deelnemers
  • 1850,- ex btw

Data 2024 (editie 9)

Ik kan dan niet, maar wordt graag op de hoogte gehouden voor nieuwe data >>

Inschrijving editie 9 via onze leeromgeving nextranet >>

Docent

Max Wildschut (1967) is als psycholoog gespecialiseerd in zowel evolutionaire psychologie en organisatie psychologie. Hij schreef diverse populair wetenschappelijke boeken en lesboeken over deze onderwerpen, waaronder Darwin voor Managers en het boek Gezag (samen met professor Mark van Vugt). Max doceerde psychologie aan verschillende masteropleidingen, waaronder de VU universiteit en AOG managementschool (Universiteit Groningen).

Vragen: neem contact op met de docent Max Wildschut via wildschut@nimep.nl of bel hem op 06 460 852 56

Schrijf mij nu in!

Inschrijving editie 9 via onze leeromgeving nextranet >>

Facturering zal plaatsvinden in de maand voorafgaande de start. De factuur komt vanuit een buitenlands bedrijf, CEOB Lda (Center for Evolution and Organizational Behavior). Factureert u vanuit een organisatie/eenmanszaak, dan wordt de BTW niet doorgerekend (deze wordt verlegd). Dit betekent dat u een factuur zonder BTW ontvangt. Betaalt u als privé persoon, dan ontvangt u de factuur met BTW (23%).