Vrijwel elk vraagstuk in organisaties heeft te maken met menselijk gedrag. De evolutionaire psychologie biedt een revolutionaire kijk op de menselijke natuur. Dit perspectief helpt gedrag in organisaties beter te begrijpen ooit tevoren. Het doel van de opleiding Evolutionaire Psychologie voor Professionals (EPP) is professionals uit te rusten met de meest essentiƫle inzichten uit de evolutionaire psychologie, zodat zij effectiever om kunnen gaan met vraagstukken rond gedrag.

De opleiding bestaat uit vijf maandelijkse bijeenkomsten van een dag. Na de bijeenkomst gaat u met een aantal concepten aan de slag, zodat in de volgende bijeenkomst de leercirkel rond kan worden gemaakt. U ontvangt daarbij schriftelijk materiaal ter ondersteuning. Minimale groepsgrootte is 7, maximaal 12.

Leergang 1 (11 mei) vol! Schrijf jezelf nu in voor september. We zullen starten in zowel Antwerpen als Doorn. Data:

Download hier de brochure EPP 2020 2021

Docent

Max Wildschut (1967) is als psycholoog gespecialiseerd in zowel evolutionaire psychologie en organisatie psychologie. Hij schreef diverse populair wetenschappelijke boeken en lesboeken over deze onderwerpen, waaronder Darwin voor Managers en het boek Gezag (samen met professor Mark van Vugt). Max doceerde psychologie aan verschillende masteropleidingen, waaronder de VU universiteit en AOG managementschool (Universiteit Groningen).

Investering: 1650,- euro excl. btw., inclusief lesmaterialen en lunch.

Locatie: Doorn, Antwerpen

Vragen: neem contact op met de docent Max WIldschut via wildschut@nimep.nl of bel hem op 06 460 852 56

Schrijf mij in!