Vrijwel elk vraagstuk in organisaties heeft te maken met menselijk gedrag. De evolutionaire psychologie biedt een revolutionaire kijk op de menselijke natuur. Dit perspectief helpt gedrag in organisaties beter te begrijpen ooit tevoren. Het doel van de opleiding Evolutionaire Psychologie voor Professionals (EPP) is professionals uit te rusten met de meest essentiële inzichten uit de evolutionaire psychologie, zodat zij effectiever om kunnen gaan met vraagstukken rond gedrag.

Meer informatie over de leergang (brochure)

Er zijn twee varianten, een individuele en een groepsvariant.

Onderdelen Groep Individueel
Start 20 mei 2022 Op afspraak
Cursusmateriaal Inclusief Inclusief
Groepssessies 5 bijeenkomsten 1 dag Geen
Groepsgrootte 8 tot 12 deelnemers NVT
Individuele sessies Op aanvraag mogelijk (niet incl.) 8 sessies van 1 uur
Planning Zie data Op afspraak
Kosten 1650,- ex btw 1600,- ex btw
Inschrijven Onder aan deze paginaNeem contact op

Data 2022 (editie 3)

20 mei – De fundamenten van gedrag
10 juni – Het Sociale Brein
8 juli – Hiërarchie & Leiderschap
16 sept. – Team Evolutie
14 okt. – De Psychologie van verandering

Docent

Max Wildschut (1967) is als psycholoog gespecialiseerd in zowel evolutionaire psychologie en organisatie psychologie. Hij schreef diverse populair wetenschappelijke boeken en lesboeken over deze onderwerpen, waaronder Darwin voor Managers en het boek Gezag (samen met professor Mark van Vugt). Max doceerde psychologie aan verschillende masteropleidingen, waaronder de VU universiteit en AOG managementschool (Universiteit Groningen).

Vragen: neem contact op met de docent Max Wildschut via wildschut@nimep.nl of bel hem op 06 460 852 56

Schrijf mij nu in (groepsvariant)!

Facturering zal plaatsvinden in de maand voorafgaande de start. De factuur komt vanuit een buitenlands bedrijf, CEOB Lda (Center for Evolution and Organizational Behavior). Factureert u vanuit een organisatie/eenmanszaak, dan wordt de BTW niet doorgerekend (deze wordt verlegd). Dit betekent dat u een factuur zonder BTW ontvangt. Betaalt u als privé persoon, dan ontvangt u de factuur met BTW.